Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου
Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου

Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου

 

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος σήμερα το απόγευμα, 7 Ιουνίου 2024, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο παρεκκλήσιο Παναγίας Παραμυθίας Δρομολοξιάς.

Αύριο ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει στο ίδιο ιερό παρεκκλήσιο όπου και θα τελέσει την ακολουθία των εγκαινίων του ιερού παρεκκλησίου.

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον καθεδρικό ναό αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού διακόνου Ιωάννου Χ΄΄Μιχαήλ.

 

Τη Δευτέρα εσπέρας ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό αποστόλου Βαρνάβα και αγίου Λουκά ιατρού στον Συν. ΑΗΚ.

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, ανήμερα της εορτής του αποστόλου Βαρνάβα, ο Πανιερώτατος θα συμμετέχει στο αρχιερατικό συλλείτουργο στον καθεδρικό ναό αποστόλου Βαρνάβα στην Αρχιεπισκοπή, Λευκωσία.

Την Τρίτη, η ώρα 7:00 μ.μ. ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της αποδόσεως του Πάσχα, στο ιερό παρεκκλήσιο Η Του Σωτήρος Χριστού Ανάστασις, στο Τσακκιλερό, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια του πιο πάνω παρεκκλησίου.

Send this to a friend