Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Στα χέρια της τετραμελούς επιτροπής η Ανόρθωση
Στα χέρια της τετραμελούς επιτροπής η Ανόρθωση

Στα χέρια της τετραμελούς επιτροπής η Ανόρθωση

Νέα σελίδα, νέα δεδομένα, νέες καταστάσεις στην Ανόρθωση μετά και την χθεσινή μέρα με την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από την οικογένεια Πουλλαΐδη στον σύλλογο. Τη δεδομένη στιγμή έχει αναλάβει να τρέξει την ομάδα μία τετραμελής επιτροπή που ουσιαστικά έχει μοναδική προτεραιότητα να μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να ρολάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα τέσσερα αυτά άτομα είναι οι Αντώνης Χειλιμίντρης, Δημήτρης Σύζινος, Γιώργος Βούβακος και Μάριος Παπαγιώργης. Θα θέσουν άμεσες προτεραιότητες που είναι η επαφή με ποδοσφαιριστές, το θέμα προπονητή και το οικονομικό. Ήδη μέσα από δικές τους προσωπικές ενέργειες μαζεύτηκε το ποσό του μισού εκατομμυρίου.

Υπάρχουν όμως τόσες πολλές εκκρεμότητες που ένα τέτοιο ποσό φαντάζει μικρό για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας και γι’ αυτό στόχος είναι να συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση μέσω της νέας πλατφόρμας που έχει ανοιχτεί για να μπαίνει στα ταμεία της ομάδας ρευστό.ζ

Send this to a friend