Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας
Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας

Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας

 

 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανανεωμένου Comarine Business Center, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Βιζυηνού, δίπλα στο Λιμάνι της Λάρνακας και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, και ο Έφορος Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών, κ. Κύπρος Πρωτοπαπάς, στην παρουσία του Λιμενάρχη Λάρνακας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας (ΕΒΕΛ), της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας, του Προέδρου της Εταιρείας Στοιβαδορικής, της Γενικής Διεύθυνσης των υπεραγορών MAS και πολλών άλλων σημαντικών φορέων του συνεργατισμού, καθώς και συνεργατών του Ομίλου.

Το ανανεωμένο Comarine Business Center είναι ένα σύγχρονο κτίριο 800 τ.μ., ενεργειακής κλάσης Α, που διαθέτει μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης, φωτοβολταϊκό σύστημα για όλες τις μονάδες, σύστημα καμερών και συναγερμού. Το κτίριο αποτελείται από καταστήματα και γραφεία με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

 

Ο Όμιλος Comarine, συμβάλλοντας στην τοπική επιχειρηματικότητα της Λάρνακας, θα λειτουργήσει άμεσα στον χώρο υπηρεσίες του ναυτιλιακού τμήματος της Comarine, καθώς επίσης και ταξιδιωτικό γραφείο με την ονομασία Cooptravel. Αυτό θα είναι το δεύτερο παράρτημα της εταιρείας μετά το γραφείο στη Λευκωσία και το κεντρικό γραφείο στη Λεμεσό, με στόχο την εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στη Λάρνακα. Οι υπόλοιποι χώροι του κτιρίου θα είναι διαθέσιμοι προς ενοικίαση σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Ο Όμιλος Comarine, με ιστορία 60 χρόνων, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως οι ναυτιλιακές υπηρεσίες, οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω της Συνεργατικής Εταιρείας Cooptravel, το λιανικό εμπόριο μέσω της Συνεργατικής Εταιρείας Coopcity (μέλος των υπεραγορών MAS), και τον ξενοδοχειακό τομέα με τη λειτουργία του ξενοδοχείου Atlantica Miramare στη Λεμεσό.

Send this to a friend