Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Πέμπτη ο 5ος τελικός (εισιτήρια ΜΟΝΟ από την Μπουτίκ, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο)
Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Πέμπτη ο 5ος τελικός (εισιτήρια ΜΟΝΟ από την Μπουτίκ, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο)

Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Πέμπτη ο 5ος τελικός (εισιτήρια ΜΟΝΟ από την Μπουτίκ, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο)

Στο Κίτιον επιστρέφει η σειρά των τελικών της ΟΠΑΠ Basket League, με τον 5ο τελικό να διεξάγεται την Πέμπτη (30/05, 19:00) και να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, καθώς μετά τους τέσσερις πρώτους τελικούς η σειρά βρίσκεται στο 2-2. Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όπως έπραξε σε απόλυτο βαθμό στην φετινή σεζόν και να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 11ου συνολικά στην ιστορία.

Ο παλμός, η βοήθεια και η συμπαράσταση του κόσμου είναι πολύ σημαντικά και ένα γεμάτο Κίτιον αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα στην προσπάθεια για κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα που ισοδυναμεί με τον τίτλο. Τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές κάνουν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να… σπρώξει την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Iσχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση της Πετρολίνα ΑΕΚ αποφάσισε και σε αυτό το παιχνίδι να επιχορηγήσει την τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος 5 ευρώ) και να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει δωρεάν την αναμέτρηση.


Μετά την αστυνομική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο και εισιτήρια θα δίνονται ΜΟΝΟ στην Μπουτίκ του Σωματείου (Τρίτη 15:00-18:00, Tετάρτη 09:00-13:00, 15:00-18:00, Πέμπτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00). Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιος εισιτήριο είναι να προσκομίσει την Κάρτα Φιλάθλου. 

Send this to a friend