Home ΛΑΡΝΑΚΑ Kapnos: Δρομολόγια μεταξύ Λευκωσίας-αεροδρομίου Λάρνακας ανά 30 λεπτά σε ώρες αιχμής
Kapnos: Δρομολόγια μεταξύ Λευκωσίας-αεροδρομίου Λάρνακας ανά 30 λεπτά σε ώρες αιχμής

Kapnos: Δρομολόγια μεταξύ Λευκωσίας-αεροδρομίου Λάρνακας ανά 30 λεπτά σε ώρες αιχμής

Την πραγματοποίηση δρομολογίων στη σύνδεση της Λευκωσίας με το αεροδρόμιο Λάρνακας κάθε 30 λεπτά σε ώρες αιχμής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Kapnos Airport Shuttle Χαράλαμπος Καπνός, κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου που έλαβε χώρα την Τρίτη στα γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον κ. Καπνό, φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια από το πρώτο δρομολόγιο της εταιρείας από τη Λευκωσία, με το οποίο, όπως είπε, μεταφέρθηκαν επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προσθέτοντας ότι «από τότε πολλά έχουν αλλάξει» τόσο στο προφίλ των επιβατών που διακινούνται από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου με τα λεωφορεία της Kapnos Airport Shuttle, όσο και στον τρόπο που αυτοί εξυπηρετούνται.

Ακολούθως, χαρακτήρισε ως «πάντοτε αγαστή» τη συνεργασία της εταιρείας με τους επτά διατελέσαντες Υπουργούς Μεταφορών κατά το εν λόγω διάστημα, προσθέτοντας ότι με τη βοήθειά τους η εταιρεία κατάφερε «όχι μόνο να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών, αλλά κυρίως να πολλαπλασιάσει τους ικανοποιημένους επιβάτες που χρησιμοποίησαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρείας», και όλα αυτά, τόνισε, «με μηδενική κρατική ενίσχυση».


«Συνεχίζουμε την πράσινή μας πορεία με τη συνεχή ανανέωση του στόλου μας. Αυτές τις μέρες έχουμε προσθέσει πέντε ολοκαίνουργια Euro 6 λεωφορεία που διαθέτουν αυτόματο κιβωτίων ταχυτήτων, ηλεκτρικές πόρτες, ανακλινόμενα καθίσματα, ενώ επιπλέον δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να επαναφορτίζουν τα κινητά και άλλες ηλεκτρικές τους συσκευές μέσω USB. Με την προσθήκη των πέντε νέων λεωφορείων, ο στόλος μας ξεπερνά σήμερα τα 200 λεωφορεία και έτσι η εταιρεία καθιερώνεται ως η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων στον τόπο μας», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Καπνός, προσθέτοντας πως επόμενο σημαντικό βήμα για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού είναι ο ενδιάμεσος σταθμός των λεωφορείων που πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Πάφου στην Αλάμπρα, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Συμπλήρωσε ότι η εταιρεία προσφέρει καθημερινά στο επιβατικό κοινό πέραν των 100 δρομολογίων από και προς τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτά θα αυξηθούν κατά πολύ τη φετινή καλοκαιρινή τουριστική περίοδο που ήδη άρχισε, συμπληρώνοντας πως σε ώρες αιχμής θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη σύνδεση της Λευκωσίας με το αεροδρόμιο Λάρνακας κάθε 30 λεπτά, κάτι που χαρακτήρισε ως μεγάλη επιτυχία προς το συμφέρον των επιβατών.

Είπε επίσης ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό τα δρομολόγια τα οποία συνδέουν την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου είναι συνδεδεμένα μεταξύ ούτως ώστε να εξυπηρετούνται οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο Πάφου και έχουν τελικό προορισμό όχι μόνο τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, αλλά και την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.

Σημείωσε επιπλέον ότι η εταιρεία προώθησε και καθιέρωσε το check in στον σταθμό λεωφορείων στη Λευκωσία και πέτυχε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας της να εμφανίζει συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση στους επιβάτες, ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση που παρουσιάζει και το γραφείο εξυπηρέτησης επιβατών στην πλατεία Σολωμού στο κέντρο της Λευκωσίας.

Είπε ακόμη ότι στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης, η εταιρεία αποφάσισε πρόσφατα να μεταφέρει δωρεάν προς και από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ασθενείς και συνοδούς τους που αποστέλλονται στο εξωτερικό για θεραπεία και για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας για υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου.

Εκ μέρους του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αντώνης Κουτσούλλης είπε ότι η Kapnos Airport Shuttle έχει αναδειχθεί σε κομβικό παράγοντα για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας στην Κύπρο και επεσήμανε την αξία των μεταφορών ως θεμελιώδη πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης που φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά και πολιτιστικά οφέλη, ενόψει και της έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

«Η Kapnos Airport Shuttle έχει αποδειχθεί αξιόπιστος εταίρος, προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια εικόνα αποτελεσματικότητας, άνεσης και ζεστής φιλοξενίας. Οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές στα δρομολόγια αντανακλούν τη δέσμευση της εταιρείας στην προσαρμοστικότητα και την υπηρεσία προς τους επισκέπτες μας. Ας εκτιμήσουμε την αφοσίωση και την εργατικότητα όλων των εργαζομένων στην Kapnos, από τους οδηγούς μέχρι τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών και τους δρομολογητές που συμβάλλουν στην άρτια εμπειρία των ταξιδιωτών», σημείωσε σχετικά.

Κλείνοντας, ο κ. Κουτσούλλης ευχήθηκε μια επιτυχημένη και γόνιμη καλοκαιρινή περίοδο και ευχαρίστησε την εταιρεία για τη συνεισφορά της «στην προαγωγή του τουρισμού και στην υποδοχή των ταξιδιωτών που επιλέγουν την Κύπρο για τον προορισμό τους».

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους πρώην Υπουργούς Μεταφορών Νίκο Νικολαΐδη, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, Ευθύμιο Φλουρέντζου, τον αποβιώσαντα πρώην Υπουργό Τάσο Μητσόπουλο, τους πρώην Υπουργούς Μάριο Δημητριάδη και Βασιλική Αναστασιάδου, τον τέως Υπουργό Γιάννη Καρούσο και τον νυν Υπουργό Αλέξη Βαφειάδη «για το έργο που επετέλεσαν για την προώθηση γενικότερα των δημόσιων συγκοινωνιών, αλλά κυρίως για την καθοριστική συμβολή τους στην καθιέρωση των δρομολογίων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου με σύγχρονα, ασφαλή και με ακρίβεια στην ώρα αναχώρησής τους λεωφορεία».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend