Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Άκης Ζαννετου: Εισηγούμαι τη σύσταση εταιρείας ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Άκης Ζαννετου: Εισηγούμαι τη σύσταση εταιρείας ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Άκης Ζαννετου: Εισηγούμαι τη σύσταση εταιρείας ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με ανάρτηση του ο Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λάρνακας Άκης Ζαννέτου αναφέρεται στην εισήγηση του για την ανάπτυξη και διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας, αφού το κράτος τερμάτισε τη σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Ανάρτηση

Εισήγηση για ανάληψη της Μαρίνας Λάρνακας από την πόλη μας, για την πόλη μας.

Όλοι μας προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια δεν έχει σημειώθει καμία πρόοδος σε ότι αφορά την ιδιωτική ανάπτυξη και διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας, ενώ σήμερα το κράτος τερμάτισε τη σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Θεωρώ ότι είναι η ώρα για μια μοναδική συνεργασία Δήμου – Κεντρικής Κυβέρνησης και τοπικών Ιδιωτικών Επιχειρηματιών και Επενδυτικών Κεφαλαίων για να περάσουμε σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, ένα μοντέλο το οποίο βλέπει το οικοσύστημα της Μαρίνας ως τον πυρήνα της μακροχρόνιας οικονομικής, εμπορικής, τουριστικής, τεχνολογικής, πολιτιστικής, εκπαιδευτικής και αθλητικής ανάπτυξης της Λάρνακας.

Το μοντελό που εισηγούμαι εστιάζεται στη σύσταση εταιρείας ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ με μετόχους την Κυπριακή Δημοκρατία, το Δήμο Λάρνακας, τοπικούς επιχερηματικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς και αθλητικούς φορείς.

Η ανάθεση του επιχειρηματικού μοντέλου αλλά και η πηγή χρηματοδότησης της εταιρείας αυτής, εισηγούμαι να ανατεθεί σε ένα οικονομικό οίκο, στη βάση οικονομικών και ποιοτικών στόχων.

Οι οικονομικοί και ποιοτικοί στόχοι της Λάρνακας Μπροστά θα ανακοινώνονται κάθε χρόνο στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Οι στόχοι θα περιλαμβάνουν, πέραν των οικονομικών στόχων, στόχους που αφορούν πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, κοινωνική προσφορά, διαφορετικότητα και συμπερίληψη και εταιρική ευθύνη.

Για μένα αυτή είναι η ώρα για μια διαφορετική προσέγγιση, η ώρα για να ασκήσουμε συλλογικά και με θετική προσέγγιση τις γνώσεις και ικανότητες μας για να σκεφτούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να κτίσουμε και να κληροδοτήσουμε στην πόλη μας ένα έργο που θα σηματοδοτεί τη Λάρνακα του αύριο.

Έχω αναπτύξει τις ιδέες μου τις οποίες θα κοινοποιήσω άμεσα σε όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες της Λάρνακας.

Send this to a friend