Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “Το δώρο της Παπλωματούς” από το θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
“Το δώρο της Παπλωματούς” από το θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

“Το δώρο της Παπλωματούς” από το θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Με ανάρτηση της η Διευθύντρια/Συντονίστρια του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Λάρνακας Γιάννα Νικολάου αναφέρθηκε στην παρουσίαση του παραμυθιού του Τζεφ Μπριμπό “Το δώρο της Παπλωματούς” στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας από το θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας.

Ανάρτηση

Το παραμύθι του Τζεφ Μπριμπό “Το δώρο της Παπλωματούς” σε διασκευή της θεατρολόγους Nicole Christ παρουσίασαν το Σάββατο 25 Μαϊου 2024 στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας οι ομάδες από το θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά μας παρουσίασαν με πολύ ταλέντο το παραμύθι όπου τους απολαύσαμε όλοι. Μικροί και μεγάλοι.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στην θεατρολόγο μας Νικολέτα Χριστοφή για την πολύ καλή δουλειά της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν το θεσμό του Ανοικτού Σχολείου στην πόλη μας.

Send this to a friend