Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας
Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας

Εγκαίνια του Ανανεωμένου Comarine Business Center στο Λιμάνι της Λάρνακας

Η Συνεργατική εταιρεία Comarine LTD ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και την έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου Comarine Business Center, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Βιζυηνού, δίπλα στο Λιμάνι της Λάρνακας και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

 

Ο Όμιλος Comarine, με ιστορία 60 χρόνων, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως οι ναυτιλιακές, ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω της συνεργατικής εταιρείας Cooptravel LTD, το λιανικό εμπόριο μέσω της Συνεργατικής εταιρείας Coopcity (μέλος των υπεραγορών MAS), και τον ξενοδοχειακό τομέα με τη λειτουργία του ξενοδοχείου Atlantica Miramare στη Λεμεσό.

Το ανανεωμένο Comarine Business Center είναι ένα σύγχρονο κτίριο 800 τετραγωνικών μέτρων, ενεργειακής κλάσης Α, που διαθέτει μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης, φωτοβολταϊκό σύστημα, σύστημα καμερών και συναγερμού. Το κτίριο αποτελείται από καταστήματα, γραφεία και ένα εντυπωσιακό roof garden με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Στον χώρο θα στεγαστούν, από τις αρχές Ιουνίου, τα γραφεία της ταξιδιωτικής εταιρείας Cooptravel καθώς και το ναυτιλιακό τμήμα της Comarine, με στόχο την εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στη Λάρνακα. Οι υπόλοιποι χώροι θα είναι διαθέσιμοι προς ενοικίαση σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Τα εγκαίνια του Comarine Business Center θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, στις 18:00, από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και τον Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών κ. Κύπρο Πρωτοπαπά.

Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Send this to a friend