Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νεκρός 43χρονος σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο, παρά τον Κόρνο
Νεκρός 43χρονος σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο, παρά τον Κόρνο

Νεκρός 43χρονος σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο, παρά τον Κόρνο

Ανδρας ηλικίας 43 ετών, από τη Βουλγαρία, έχασε τη ζωή του σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά 23χρονος οδηγός.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «σε νέα θανατηφόρα σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Atanas Bornev, 43 ετών, από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού».

Προστίθεται ότι «η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαϊου, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 43χρονος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος».

Από τη σύγκρουση «ο 43χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και για τον απεγκλωβισμό του, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΕΜΑΚ. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 43χρονου, ενώ ο 23χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο».

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend