Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΚΗ Ιστορική στιγμή! Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα επαναλειτουργίας της Αλκής
Ιστορική στιγμή! Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα επαναλειτουργίας της Αλκής

Ιστορική στιγμή! Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα επαναλειτουργίας της Αλκής

Εδώ και μερικά χρόνια έχει βάλει λουκέτο. Οδηγήθηκε στο κλείσιμο και στον αφανισμό. Υπάρχουν όμως ακόμη κάποια άτομα που δεν θέλουν η ιδέα της «Αθάνατης» να «πεθάνει». Είναι βαθιά ριζωμένη μέσα τους και θέλουν να αναγεννήσουν και να δημιουργήσουν ξανά την «Αθάνατη» τους.

Μία ομάδα ατόμων έχει δραστηριοποιηθεί με στόχο η Αλκή να επανέλθει στα δρώμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Να «ζωντανέψει» ξανά και να λειτουργήσει σιγά-σιγά από το αγροτικό, γιατί νοιώθουν ότι το χρωστούν στους παππούδες, στα παιδιά και στα εγγόνια τους.

Σήμερα λοιπόν στις 19:30 στο σωματείο Αλκής Λάρνακας έχει οριστεί συγκέντρωση για να ανακοινωθεί η νέα προσπάθεια και να αναγεννηθεί ξανά η «Αθάνατη». Όλοι οι Αλκαίοι πρέπει να είναι εκεί. Είναι καθήκον όλων όσων αγαπούν την «Αθάνατη» ιδέα!

Να βρεθούν στο σωματείο και να ανταλλάξουν απόψεις και εισηγήσεις. Εκεί αναμένεται να παρευρεθούν και πολλοί παλαίμαχοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο χώρος του σωματείου της Αλκής να μην χωρέσει όλο τον κόσμο αφού η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Τους έχει όλους όμως ανάγκη η Αλκή αυτή την στιγμή και όλοι πρέπει να είναι εκεί…

Send this to a friend