Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανάρτηση δειγμάτων ψηφοδελτίων στην ιστοσελίδα Υπηρεσίας Εκλογών
Ανάρτηση δειγμάτων ψηφοδελτίων στην ιστοσελίδα Υπηρεσίας Εκλογών

Ανάρτηση δειγμάτων ψηφοδελτίων στην ιστοσελίδα Υπηρεσίας Εκλογών

Τα δείγματα των ψηφοδελτίων που αφορούν τις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 αναρτώνται στην ιστοσελίδα των εκλογών στη διεύθυνση www.elections.gov.cy, στην ενότητα Ευρωεκλογές – Υποψήφιοι και Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Υποψήφιοι, σύμφωνα με τον Έφορο Εκλογών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εφόρου Εκλογών, μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί τα δείγματα ψηφοδελτίων που αφορούν τις εκλογές Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών και Κοινοταρχών. Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να ετοιμαστούν και να αναρτηθούν τα δείγματα ψηφοδελτίων που αφορούν τις εκλογές Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Καλούνται οι εκλογείς όπως επισκέπτονται την ιστοσελίδα, ώστε εξοικειωθούν με τα ψηφοδέλτια εκ των προτέρων, για να διευκολυνθεί η διαδικασία ψηφοφορίας κατά την ημέρα της εκλογής.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογείς μπορούν να ενημερωθούν για το/τα εκλογικό/α κέντρο/α στο/α οποίο/α θα ψηφίσουν, τις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς και για τον αριθμό των σταυρών προτίμησης σε κάθε μία εξ αυτών, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία «Πού και Τι Ψηφίζω».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend