Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Βάζοντας πλώρη για μια νέα εποχή: Τα Ocean Basket αποκαλύπτουν τη νέα θεαματική τους τοποθεσία στο ιστορικό λιμανάκι της Πάφου.
Βάζοντας πλώρη για μια νέα εποχή: Τα Ocean Basket αποκαλύπτουν τη νέα θεαματική τους  τοποθεσία στο ιστορικό λιμανάκι της Πάφου.

Βάζοντας πλώρη για μια νέα εποχή: Τα Ocean Basket αποκαλύπτουν τη νέα θεαματική τους τοποθεσία στο ιστορικό λιμανάκι της Πάφου.

Τα Ocean Basket σας καλωσορίζουν σε μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία που δεν πρόκειται να δελεάσει μόνο την αίσθηση της γεύσης σας…

Γιορτάζοντας 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στη χώρα, τα αγαπημένα εστιατόρια θαλασσινών και σούσι της Κύπρου, με υπερηφάνεια ανακοινώνουν το νέο τους εστιατόριο-ναυαρχίδα στο ιστορικό Λιμανάκι της Πάφου.

Αναπόσπαστο κι αγαπημένο κομμάτι της ζωής στο νησί από το  2008, τα Ocean Basket, με τα απολαυστικά και μοναδικά τους θαλασσινά και σούσι, έχουν εξυπηρετήσει και κατενθουσιάσει εκατομμύρια λάτρεις του καλού φαγητού. Καθώς λοιπόν αρχίζουν αυτό το νέο, σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της παρουσίας τους στην Κύπρο, με ενθουσιασμό αποκαλύπτουν το νέο τους θεαματικό προορισμό στο εμβληματικό Λιμανάκι της Πάφου.


Η νέα αυτή τοποθεσία προσφέρει μια ιδιαίτερη και συναρπαστική εμπειρία εστίασης. Οι επισκέπτες μπορούν ν’ απολαύσουν όλα τα αγαπημένα τους πιάτα OceanBasket, και παράλληλα ν’ αφεθούν στη μαγευτική, πανοραμική θέα της Μεσογείου από τα υπαίθρια τραπέζια του εστιατορίου.

Το νέο εστιατόριο, που στεγάζεται στις ιστορικές αποθήκες, συνδυάζει ανεπιτήδευτα τη γοητεία του παρελθόντος με τον εκλεπτυσμένο, σύγχρονο σχεδιασμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον οικείο, φιλόξενο, πραγματικά αξέχαστο και γεμάτο εκπλήξεις. Και για  όσους επιθυμούν ν’ απογειώσουν την εμπειρία τους, υπάρχει και το μαγευτικό μπαρ του τελευταίου ορόφου, για δελεαστικά κοκτέιλ με θέα που κόβει την ανάσα.

Στο Ocean Basket Limanaki, το μενού απαρτίζεται από όλα τα κλασικά, απολαυστικά πιάτα των εστιατορίων, καθώς και νέες γαστρονομικές εκπλήξεις. Από τις χαρακτηριστικές πιατέλες θαλασσινών μέχρι τις ολόφρεσκες, γευστικές επιλογές σούσι, υπάρχει κάτι νόστιμο για όλους.

Με πάνω από 15 χρόνια αφοσιωμένης παρουσίας στην Κύπρο, τα OceanBasket έχουν συγκεντρώσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, δικαίως κερδίζοντας τον τίτλο του αγαπημένου προορισμού θαλασσινών και σούσι της χώρας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους στην Κύπρο, μέσα από αμέτρητες δράσεις και πρωτοβουλίες, έχουν ενσωματωθεί στον ιστό κάθε κοινότητας σε κάθε πόλη. Έχοντας ενώσει τις δυνάμεις με αγαπητούς πελάτες και αφοσιωμένες ομάδες του προσωπικού τους, έχουν στηρίξει πολυάριθμες πρωτοβουλίες ΕΚΕ και οργανισμούς, όπως τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, το GoalinLife, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος OceanBasketAllStars και τους Ετήσιους Εθνικούς Καθαρισμούς Παραλιών, με χιλιάδες ενθουσιώδεις νεαρούς συμμετέχοντες. Επίσης, με διαχρονική αφοσίωση στο περιβάλλον, και στοχεύοντας στην καλλιέργεια μιας νέας γενιάς περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων πολιτών, τα OceanBasket δημιουργούν και εκδίδουν εκπαιδευτικό υλικό που επικεντρώνεται στη θαλάσσια ζωή και τη διατήρηση των ωκεανών, το οποίο διοχετεύεται στα σχολεία μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Με εννέα τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο και παγκόσμια παρουσία με πάνω από 200 τοποθεσίες στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, τα OceanBasket είναι ο κατεξοχήν προορισμός για τους λάτρεις των θαλασσινών σε όλο τον κόσμο.

Στο Ocean Basket Limanaki κάθε γεύμα είναι μια πρόσκληση για να απολαύσετε τη γεύση της θάλασσας, δίπλα στη θάλασσα!

Επισκεφτείτε το για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αυτό το  συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της πορείας των OceanBasket στην Κύπρο

Send this to a friend