Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω σκόνης το βράδυ
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω σκόνης το βράδυ

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω σκόνης το βράδυ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, αναμένεται παροδικά να είναι αυξημένες.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ οι παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις θα συνεχίσουν να παρατηρούνται. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και σταδιακά μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα δυτικά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και παροδικά και μέσες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να βρεθεί σημαντικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Send this to a friend