Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Καταγγελία για λεκτική βία και εκφοβισμό ανηλίκων κατά την διάρκεια του τουρνουά της Αγίας Νάπας
Καταγγελία για λεκτική βία και εκφοβισμό ανηλίκων κατά την διάρκεια του τουρνουά της Αγίας Νάπας

Καταγγελία για λεκτική βία και εκφοβισμό ανηλίκων κατά την διάρκεια του τουρνουά της Αγίας Νάπας

Αρκετές μέρες μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά της Αγίας Νάπας, προκύπτουν πληροφορίες αναφορικά με κάποια γεγονότα που συνέβησαν. Μας έχει καταγγελθεί ότι σημειώθηκε λεκτική βία / εκφοβισμός ανηλίκων κατά τη διάρκεια του τουρνουά μεταξύ Ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Λάρνακα και Ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Λευκωσία και συγκεκριμένα στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, γονιός της αντίπαλης ομάδας που θεώρησε ότι έγινε φάουλ εναντίον του παιδιού του εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας τον αγώνα εκφοβίζοντας λεκτικά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον διαιτητή.

Συνέχισε με την ίδια απειλή δείχνοντας με το δάχτυλο του το συγκεκριμένο μωρό που θεώρησε ότι έκανε το φάουλ στο γιο του. Συγκεκριμένα είπε: «Αν ξανά κάνετε φάουλ στο γιο μου θα σας σκοτώσω και θα σας δέρω ούλλους» ενώπιον του προπονητή και του διαιτητή του αγώνα.

Η συμπεριφορά του αυτή προκάλεσε σοβαρή αναστάτωση στους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Λάρνακα, οι οποία ένιωσαν απειλούμενοι και απροστάτευτοι. Φοβήθηκαν να παίξουν γιατί ένιωθαν κατά την διάρκεια του αγώνα ότι ο γονιός αυτός θα έκανε κακό σε αυτά ή στον προπονητή τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έκλαιγαν και φοβόντουσαν να αγωνιστούν. Οι γονείς και η ακαδημία έχουν προχωρήσει σε γραπτή καταγγελία στην αστυνομία εναντίον του συγκεκριμένου γονέα για να γίνει περαιτέρω διερεύνηση.


Προκύπτουν όμως αρκετά ερωτήματα και απορίες όπως η απουσία επαρκών μέτρων και επίβλεψης σε ένα τέτοιο τουρνουά. Αναμένουμε όλοι από τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν το εν λόγω περιστατικό και ειδικά την καταγγελία που έχει γίνει για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά σε τέτοια αθλητικά γεγονότα όταν αυτά διεξαχθούν ξανά.

Send this to a friend