Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανδριάνα Νικολάου: Είναι η τελευταία μας ελπίδα
Ανδριάνα Νικολάου: Είναι η τελευταία μας ελπίδα

Ανδριάνα Νικολάου: Είναι η τελευταία μας ελπίδα

«Είναι η τελευταία μας ελπίδα ως προς το τι φταίει και μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια», δήλωσε στο ΚΥΠΕ η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα Νικολάου, σε σχέση με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να διορίσει δυο ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού.

Η Ανδριάνα Νικολάου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «που ανέλαβε για τα περαιτέρω και να πω ότι του έχω πλήρη εμπιστοσύνη». Είναι, συνέχισε, «η τελευταία μας ελπίδα ως προς το τι φταίει και μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια».

Πρόσθεσε ότι «από τη στιγμή που το σώμα του παιδιού μου ήταν άθικτο κάτω από εκείνη την γέφυρα μιλούσε από μόνο του» και διερωτήθηκε «γιατί άφησαν να περάσει τόσος καιρός, γιατί έπρεπε να κάνουμε αυτά που κάναμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ;».


Ευχαρίστησε, επίσης, όλους όσοι συνέδραμαν «για να ξεκαθαρίσει αυτή η τραγική ιστορία και δοξάζω τον Θεό που με αξίωσε και έφτασα μέχρι εδώ, για να καθαρίσω το όνομα του γιού μου από το στίγμα της αυτοχειρίας, που κάποιοι και για κάποιους λόγους, ήθελαν να μείνει στο σκοτάδι η αιτία θανάτου του, μέχρι την τελευταία στιγμή».

Σε ερώτηση κατά πόσο θεωρεί ότι μπορεί να βρεθούν οι ένοχοι, η Ανδριάνα Νικολάου είπε πως «όταν υπάρχουν καθαροί και αδιάφθοροι ερευνητές, η μαρτυρία τα λέει όλα».

«Απλά κάποιοι δεν ήθελαν να τα δουν, γι αυτό δεν έφτασαν εκεί που έπρεπε να φτάσουν», κατέληξε στη δήλωση της η Ανδριάνα Νικολάου.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend