Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η αφιέρωση Απολλωνείου στους δικούς του «ήρωες»
Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η αφιέρωση Απολλωνείου στους δικούς του «ήρωες»

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η αφιέρωση Απολλωνείου στους δικούς του «ήρωες»

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή εορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 Μαΐου με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών. Αυτή η ημέρα αποτελεί την ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης στο έργο και στην προσφορά των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο.

Το Απολλώνειο Νοσοκομείο με λίγα λόγια και ένα ενημερωτικό βίντεο αφιερώνει τη σημερινή ημέρα στους δικούς του αφοσιωμένους νοσηλευτές.

Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής


Η ανθρώπινη αγάπη στην υπηρεσία της ζωής αντικατοπτρίζει τη σπουδαιότητα ενός επαγγέλματος που αγκαλιάζει την ανθρώπινη ανάγκη με αγάπη, γνώση και αφοσίωση.

Οι νοσηλευτές μας δεν είναι απλά επαγγελματίες υγείας, αλλά φύλακες της ζωής και της ανθρωπιάς, κάνοντας κάθε μέρα λαμπρότερη και ανθρώπινη με την παρουσία τους.

Με ατελείωτη αγάπη και ανείπωτη δύναμη, 24 ώρες το 24ωρο σε αργίες και Σαββατοκύριακα, με ψυχραιμία, με γνώσεις, με υπομονή και με χαμόγελο βρίσκονται διαρκώς στο πλάι των ασθενών, δίνοντας υποστήριξη και βοήθεια.

Αφιερώνουν τον εαυτό τους για να ανακουφίσουν τον πόνο, να δώσουν ελπίδα και να επιτρέψουν στους ασθενείς να ανακτήσουν τη ζωή τους.
Είμαστε υπερήφανοι για κάθε έναν από εσάς!

Σας ευχαριστούμε για την ατελείωτη αγάπη και τη φροντίδα που προσφέρετε καθημερινά.

Να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!

Send this to a friend