Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Οι δυο προτάσεις που έγιναν στον Πουλλαΐδη
Οι δυο προτάσεις που έγιναν στον Πουλλαΐδη

Οι δυο προτάσεις που έγιναν στον Πουλλαΐδη

Σε εξέλιξη είναι τα διοικητικά στην Ανόρθωση με το θέμα της εταιρείας και το πως θα πορευτεί απ’ εδώ και πέρα να είναι αυτό που «καίει» και που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή την ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και πρέπει να πληρώσει σε άμεσες υποχρεώσεις 1,4 εκατομμύρια για να αποφύγει τις κυρώσεις.

Στην συνάντηση που έγινε χθες ανάμεσα στον Χρίστο Πουλλαΐδη και ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν έγινε ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις δυο πλευρές και κατατέθηκαν και δυο προτάσεις στον κ. Πουλλαΐδη προς μελέτη και διερεύνηση.

Αρχικά του ζήτησαν να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στα διοικητικά. Η μία πρόταση είναι να συνεισφέρει στα παλιά χρέη που είναι πάνω από 4 εκατομμύρια και η άλλη να βάζει ένα συγκεκριμένο ποσό για την επόμενη τριετία και να διατηρήσεις μέρος των μετοχών του.

Ο ίδιος ζήτησε 48 ώρες για να μελετήσει τις προτάσεις και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Σήμερα στις 18:00 είναι και η Εκλογική Συνέλευση του συλλόγου που αναμένεται επί της ουσίας να επικυρωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Χρήστο Χατζηστεφάνου.

Send this to a friend