Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανδριάνα: Το φως νίκησε το σκοτάδι – Επιτέλους, μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου
Ανδριάνα: Το φως νίκησε το σκοτάδι – Επιτέλους, μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου

Ανδριάνα: Το φως νίκησε το σκοτάδι – Επιτέλους, μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου

Στις πρώτες τις δηλώσεις έξω από το Δικαστήριο, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης προχώρησε η μάνα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

«Αυτή η απόφαση δεν είναι δικαίωση, είναι απλά μια ηθική ικανοποίηση και είναι σήμερα αυτή η απόφαση ο καρπός των κόπων μου. Δεν είναι δικαίωση, δικαίωση θα είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον Θανάση και αυτοί που τους συγκάλυπταν τόσα χρόνια. Έστω και την ύστατη, το φως νίκησε το σκοτάδι, υπάρχει δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη, τη φώτιση και την υπομονή να αντέξω όλα αυτάς τα χρόνια αυτό το μαρτύριο παρά τις τόσες αρρώστιες που πέρασα», είπε η κ.Ανδριάνα, εμφανώς συγκινημένη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την θανατική ανακρίτρια, κ.Ντόρια Βαρωσιώτου, για την υπομονή και την αντοχή που επέδειξε στη δύσκολη μάχη που είχαμε με τα διάφορα επιχειρήματα της εισαγγελίας. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τους δυο βασικούς μας μάρτυρες, τον κ.Μάτσα και την κ.Καραγιάννη και τις ηρωίδες μου..

Εδώ και δυο δεκαετίες παλεύαμε να αποδείξουμε την αλήθεια και να δικαιώσουμε το παιδί μας που αμαύρωσαν το όνομά του με το στίγμα της αυτοχειρίας. Όλοι έκαναν το παν να κουκουλώσουν το άγριο έγκλημα και να γλιτώσουν ποιους; Διακινητές των ναρκωτικών… δεν τον χάσαμε από αρρώστια, ούτε από δυστύχημα, ούτε στον πόλεμο για να πω χαλάλι στην πατρίδα μου το παιδί. Η προσπάθεια τους όλη, στρατού, αστυνομίας και Νομικής Υπηρεσίας, ήταν να μετατρέψουν το θύμα σε θύτη και τους θύτες σε θύματα με σκοπό να γλιτώσουν τους δολοφόνους και να αφήσουν να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσά μας.

Η σημερινή απόφαση δεν θα μου φέρει το παιδί μου πίσω αλλά ούτε και τη ζωή μου την οποία μου κατέστρεψαν. Έδωσε όμως ελπίδα στη Δικαιοσύνη και αποκατάσταση του κράτους δικαίου.

Το έγκλημα ήταν οφθαλμοφανές από την πρώτη στιγμή στη σκηνή. Δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος από 30 μέτρα /ύψος με άθικτο σώμα και να μιλούν για πτώση. Από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι μου σκότωσαν το παιδί μου. Αλλά φωνή βοώντος.. ήθελαν να γλιτώσουν κάποιους όμως τη μάνα δεν μπορεί να την ξεγελάσει κανένας, εγώ γνώριζα το παιδί μου», είπε η κ.Ανδριάνα έξω από το δικαστήριο.

«Τώρα επιτέλους, μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου», είπε σε άλλο σημείο η μάνα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend