Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη για την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αθηένου εις μνήμη Μαρίας Θεοδωρου
Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη για την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αθηένου εις μνήμη Μαρίας Θεοδωρου

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη για την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αθηένου εις μνήμη Μαρίας Θεοδωρου

Διεξήχθη στην αίθουσα ‘’ΟΠΑΠ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ στο Ολυμπιακό Μέγαρο η Δημοσιογραφική Διάσκεψη  για την 7η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αθηένου) εις μνήμη Μαρίας Θεοδωρου από το Σωματείο Φιλπακ και το Δήμος Αθηένου σε μια κατάμεστη αίθουσα.

 

Μίλησαν ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επίτροπης κ Γιώργος Χρυσοστομου , το μέλος του εκτελεστικού της ΚΟΕ κ Γιώργος Παπαγεωργιου , ο Δήμαρχος Αθηενου κ Κυριάκος Καρέκλας , εκ μέρους της οικογένειας ο κ. Δώρος Θεοδώρου και ο αλητάρχης του αγώνα και πρόεδρος του σωματείου ΦΙΛΠΑΚ κ Αντρέας Ισαίας.

Το 7ο Ράλλυ ακρίβειας κλασικού αυτοκινήτου εις μνημη Μαρίας Θεοδώρου θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο Αθηένου στις 9:45 από τον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κ. Βαφεάδη.

Θα ακολουθήσει μια υπέροχη διαδρομή και ο τερματισμός θα γίνει η ώρα 12:00 στο Κωνσταντίνειο Πάρκο στην Αθηένου.
Το Ράλλυ Αθηένου Κλασικού Αυτοκινήτου είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ αφού μαζεύτηκαν 110 αυτοκίνητα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα σημερινά δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι το ποσό που μαζεύτηκε για το 2024 είναι πέραν των 24 χιλιάδων ευρώ και συνολικά όλα τα χρόνια πέραν των 100000.

Ένα μεγάλο ποσό που δίνεται στο ΣΚΕ ΑΘΗΕΝΟΥ για τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας.
Σας περιμένουμε στην Αθηενου για μια όμορφη μέρα απολαμβάνοντας τον αγώνα και τα αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής.

Send this to a friend