Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Τερματίστηκαν γύρω στις 5 χθες το απόγευμα τα απεργιακά μέτρα, στα οποία κατήλθαν το πρωί οι εργαζόμενοι στο επιχειρησιακό τμήμα του λιμανιού Λάρνακας, καταγγέλλοντας παραβίαση συμφωνίας, για τα ωράρια εργασίας και την υπερωριακή απασχόληση.

Σήμερα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συντεχνιών στην παρουσία και εκπροσώπων της εταιρείας Kition Ocean Port με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Παναγιώτου.

Οι απεργοί με τους εκπροσώπους των συντεχνιών τους μετέβησαν χθες το μεσημέρι στο Υπουργείο Μεταφορών, και είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αλέξη Βαφεάδη, ο οποίος εξέφρασε την ετοιμότητά του να συνδράμει στην επίλυση της εργατικής διαφοράς που προέκυψε στο λιμάνι Λάρνακας.

Αναίτια πραγματοποιήθηκε η απεργία των εργαζομένων στο αναφέρει ανακοίνωση της Kition Ocean Port, προσθέτοντας πως η εταιρεία σέβεται το δικαίωμα των εργαζομένων σε απεργία αλλά αυτή πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία.

 

Στο Κολυμβητήριο Λάρνακας, αρχίζει αύριο Παρασκευή  και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 12 Μαϊου, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα».

Για τη διεξαγωγή του τουρνουά δόθηκε χθες στο Δήμο Λάρνακας δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Στο τουρνουά θα φιλοξενηθούν τρεις ομάδες από την Ελλάδα, δύο από την Κύπρο και η ομάδα του Ομίλου», Στόχος των διοργανωτών είναι να καταστεί το τουρνουά θεσμός.

 

 

 

Send this to a friend