Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Έσβησε» στο Ισραήλ ο 22χρονος Παναγιώτης που αναζητούσε ειδικό κρεβάτι στη ΜΕΘ
«Έσβησε» στο Ισραήλ ο 22χρονος Παναγιώτης που αναζητούσε ειδικό κρεβάτι στη ΜΕΘ

«Έσβησε» στο Ισραήλ ο 22χρονος Παναγιώτης που αναζητούσε ειδικό κρεβάτι στη ΜΕΘ

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες, άφησε σήμερα γύρω στις οκτώ το πρωί ο 22χρονος Παναγιώτης που έπασχε από νοσογόνο παχυσαρκία…

Τον περασμένο Οκτώβριο το AlphaNews.Live είχε αναδείξει την προσπάθεια του Παναγιώτη να εξασφαλίσει ειδικό κρεβάτι νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς υπερέβαινε τα 227 κιλά, που ήταν το μέγιστο βάρος των ειδικών κρεβατιών που υπάρχουν στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας.

Ο θάνατος του Παναγιώτη, γνωστοποιήθηκε από χρήστρια της πλάτφόρμα ΤικΤοκ, η οποία είχε συμπαρασταθεί στο οικογένεια του 22χρονου. Είχε αναδείξει μάλιστα πολλές φορές, το ζήτημα της έλλειψης υποδομών στα νοσηλευτήρια για νοσηλεία και θεραπεία ασθενών, όπως ο Παναγιώτης.

Οι αρμόδιοι είχαν εξεύρει το κατάλληλο κρεβάτι για νοσηλεία του Παναγιώτη στη ΜΕΘ, ενώ αργότερα είχε μεταφερθεί στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε τους τελευταίους μήνες στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες θεραπείες, καθώς αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend