Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πάει σήμερα για κατάθεση ο 10χρονος για τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών
Πάει σήμερα για κατάθεση ο 10χρονος για τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

Πάει σήμερα για κατάθεση ο 10χρονος για τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

Σοκαρισμένη παρακολουθεί από χθες η κοινή γνώμη την είδηση ότι ένα 10χρονο παιδί, βρίσκεται πίσω από τους βανδαλισμούς σε Δημοτικό Σχολείο.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της Αστυνομίας, φρουρός ασφαλείας που βρισκόταν σε υπηρεσία στο σχολείο, αντιλήφθηκε ένα άτομο, ηλικίας 10 ετών και αφού το περιόρισε το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Το 10χρονο παιδί φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση, προφανώς εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Σημειώνεται πως η Σχολική Εφορεία, θα ζητήσει από τους γονείς του 10χρονου να πληρώσουν για τις ζημιές που προκάλεσε το παιδί τους, οι οποίες φαίνεται να ανέρχονται γύρω στα €1,000.

Για το θέμα αναφέρθηκε στην εκπομπή και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας, Πέτρος Χρυσοστόμου, σημειώνοντας ότι ο 10χρονος κλήθηκε και θα παρουσιαστεί σήμερα στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για κατάθεση.

«Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για τους ανήλικους. Θα δώσει κατάθεση, θα ενημερωθούν όλες εκείνες οι αρμόδιες υπηρεσίες που οφείλουν να εμπλακούν όταν υπάρχουν ανήλικοι»

Παράλληλα οι έρευνες στρέφονται και στο εντοπισμό και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στους βανδαλισμούς.

 

Send this to a friend