Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: «Δεν χρειάζομαι περίοδο προσαρμογής»
Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: «Δεν χρειάζομαι περίοδο προσαρμογής»

Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: «Δεν χρειάζομαι περίοδο προσαρμογής»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τα καθήκοντα και οι εμπειρίες του τα τελευταία χρόνια, του δίνουν τη δυνατότητα άμεσα και χωρίς περίοδο προσαρμογής, να αναλάβει τα καθήκοντά της θέσης που διεκδικεί. «Ως διαχειριστής του Επαρχιακού Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου τα τελευταία χρόνια, είχα άμεση ανάμειξη στο κεφάλαιο Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τη διαδικασία από τον σχεδιασμό, την ψήφιση της νομοθεσίας και την πορεία μέχρι σήμερα και πιστεύω σε αυτήν την προσπάθεια», ανέφερε ο κ Χατζηχαραλάμπους.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «ως Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛ έχω καθημερινή επαφή με τα θέματα που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ο πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας. Γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τις προοπτικές της επαρχίας μας. Πιστεύω ότι με την εμπειρία, την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, την επιμονή και την υπομονή μπορούμε με συλλογική προσπάθεια ν’ ανταποκριθούμε»

Καταλήγοντας στην τοποθέτησή του ο κ Χατζηχαραλάμπους σημείωσε τα εξής: «Δεν χρειάζομαι περίοδο προσαρμογής. Μπορώ διαχειριστώ όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας από την επόμενη μέρα της εκλογής μου».

Send this to a friend