Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με Χατζηστεφάνου το σωματείο, μαζεύτηκε 1 εκατομμύριο…
Με Χατζηστεφάνου το σωματείο, μαζεύτηκε 1 εκατομμύριο…

Με Χατζηστεφάνου το σωματείο, μαζεύτηκε 1 εκατομμύριο…

Θετικές εξελίξεις μετά από καιρό φαίνεται να προκύπτουν στην Ανόρθωση μιας και σήμερα λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία του σωματείου και όλα δείχνουν ότι θα καταθέσει συνδυασμό ο Χρίστος Χατζηστεφάνου μαζί με τους συνεργάτες του.

Αυτή η εξέλιξη θα φέρει κάποια ηρεμία, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος για να μπορέσει η ομάδα να βρει τα πατήματα της στο οικονομικό. Το θετικό είναι ότι μετά από πρωτοβουλία που έχουν πάρει επιφανείς Ανορθωσιάτες έχει μαζευτεί ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο που θα βοηθήσει να κλείσουν άμεσες τρύπες στην ομάδα, έτσι ώστε να αποφευχθεί το σενάριο εμπάργκο μεταγραφών και αφαίρεσης βαθμών. Ακόμη βέβαια χρειάζονται κι άλλα χρήματα, όμως είναι μία αρχή για να κλείσουν τρύπες.

Την ίδια ώρα σχετικά με τα της εταιρείας η Ανόρθωση θα πάει σε ένα μοντέλο πολυμετοχικότητας όπου θα υπάρχει ένας αποδεκτός απ’ όλες τις πλευρές Εκτελεστικός Πρόεδρος.

Σχετικά με την προσπάθεια των «Μαχητών» με στόχο να μαζευτεί 1 εκατομμύριο ευρώ για την σωτηρία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» υπάρχει τεράστια ανταπόκριση. Ήδη, το ποσό μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 765.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι ο μεγάλος στόχος θα επιτευχθεί.

Send this to a friend