Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εξέλιξη με τα γεγονότα στη Δρομολαξιά – Νέα ανακοίνωση από ΑΚΕΛ
Εξέλιξη με τα γεγονότα στη Δρομολαξιά – Νέα ανακοίνωση από ΑΚΕΛ

Εξέλιξη με τα γεγονότα στη Δρομολαξιά – Νέα ανακοίνωση από ΑΚΕΛ

Απάντηση ΑΚΕΛ Λάρνακας στον ΔΗΣΥ Λάρνακας.

Ανεύθυνη και με μικροπολιτικές σκοπιμότητες η στάση του ΔΗΣΥ Λάρνακας με το να ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Δρομολαξιάς – Μενεού Κύπρου Ανδρονίκου. Ο ΔΗΣΥ Λάρνακας, πριν να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες σε σχέση με δύο περιστατικά τα οποία χειρίζεται από χθες η αστυνομία, εξέδωσε δύο ανακοινώσεις με στόχο την πόλωση του κλίματος, θεωρώντας πως έτσι ότι θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Καλούμε την αστυνομία να ολοκληρώσει τις έρευνες και λόγο της δημοσιότητας που πήραν τα δύο περιστατικά εκ των οποίων θύμα ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος να ανακοινώσει τα αποτελέσματα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Δυστυχώς, παρατηρούμε ότι στην περιοχή κάποιοι προσπαθούν εδώ και καιρό να εκτροχιάσουν τον πολιτικό πολιτισμό και να προκαλέσουν ένταση. Ως ΑΚΕΛ θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τις δημοκρατικές αρχές και την ευγενή πολιτική αντιπαράθεση ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας της πολιτικής έκφρασης που επιχειρείται και καλούμε όλους να συμβάλουν στο να μπορεί ο καθένας να εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά.

Τέλος αναρωτιόμαστε γιατί δεν τοποθετήθηκε ο ΔΗΣΥ σε βανδαλισμούς προεκλογικών πινακίδων του Δήμαρχου Δρομολαξιάς – Μενεού και υποψήφιου Δημάρχου Κύπρου Ανδρονίκου ή γιατί δεν τοποθετήθηκε σε επιθέσεις και δικών του στελεχών για τις πολιτικές τους προτιμήσεις υπερ του υποψήφιου Κύπρου Ανδρονίκου από υποστηριχτές άλλων υποψηφιοτήτων.

Send this to a friend