Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Α. Θεοφυλάκτου: Η σημαία της Κύπρου μας παντού και πάντα ψηλά
Α. Θεοφυλάκτου: Η σημαία της Κύπρου μας παντού και πάντα ψηλά

Α. Θεοφυλάκτου: Η σημαία της Κύπρου μας παντού και πάντα ψηλά

Με ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ανδρέας Θεοφυλάκτου αναφέρθηκε στις 5 συνεχείς νίκες που ολοκλήρωσαν την αποστολή στη Γερμανία, τονίζοντας ότι η προσπάθεια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 δεν σταματά εδώ αφού η Εθνική Τοξοβολίας θα διεκδικήσει προκρίσεις μέσα στην Τουρκία τον Ιούνιο. 

Ανάρτηση

Η σημαία της Κύπρου μας παντού και πάντα ψηλά. Με 5 συνεχείς νίκες στα ΝΟΚ ΑΟΥΤ ολοκληρώθηκε η αποστολή στη Γερμανία. Η προσπάθεια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024 δεν σταματά εδώ. Η Εθνική Τοξοβολίας θα διεκδικήσει προκρίσεις μέσα στην Τουρκία τον Ιούνιο. Πιστεύουμε αλήθεια ότι είναι εφικτό. Υπάρχει άφθονο ταλέντο στις τάξεις των Εθνικών ομάδων Μας.

Και.. επειδή τα λεφτά δεν είναι ανεξάντλητα έχουμε ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης χρημάτων ώστε με την τεράστια βοήθεια των χορηγών μας να μπουν στα Ταμεία της Ομοσπονδίας ακόμη ένα ποσό περίπου 18000 ευρώ για τις αποστολές που ακολουθούν. Οι σχέσεις μας με Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες και με πλήρη εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΚΟΑ μας δίνει το δικαίωμα να διευθετήσουμε επίσης τις καλύτερες συνεργασίες.

Ακολουθούν αποστολές για Ιταλία, Τσεχία, Ρουμανία, Τουρκία, Ελλάδα, Σερβία ίσως Κροατία και Αγγλία για πρώτη φορά στο run archery και με την ευχή να έχουμε παρουσία και στο Παρίσι!!!

Έχουμε καί τό Aphrodite Mediterranean Cup τον Οκτώβριο.

Όλες οι διαδικασίες αποστολών τηρούνται ευλαβικά γι’αυτο και ευχαριστώ την Ομοσπονδιακή Ομάδα καθώς και τον Σύμβουλο Εθνικών Ομάδων Αλέκο Νασουλα.

Ένα τεράστιο μπράβο στους αθλητές μας. Τους θεωρώ υπόδειγμα συμπεριφοράς, ταλέντου και μαχητικότητας.

Send this to a friend