Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σαρώνουν τη Λεμεσό για εντοπισμό των κουκουλοφόρων με τις μολότοφ στον Ύψωνα
Σαρώνουν τη Λεμεσό για εντοπισμό των κουκουλοφόρων με τις μολότοφ στον Ύψωνα

Σαρώνουν τη Λεμεσό για εντοπισμό των κουκουλοφόρων με τις μολότοφ στον Ύψωνα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, σχετικά με την επίθεση με μολότοφ 100 νεαρών κατά αστυνομικών και οχημάτων της Δύναμης, στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί για διαλεύκανση της υπόθεσης έπιασε ήδη δουλειά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής για εντοπισμό των δραστών.

Λευτέρης Κυριάκου-Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
«Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις έρευνες με εντατικούς ρυθμούς, έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια αξιολογούμε διάφορες πληροφορίες τις οποίες προσπαθούμε να διασταυρώσουμε που μας έχουν δοθεί.»

Μπουκάλες με εύφλεκτες ύλες και διάφορα άλλα αντικείμενα έχουν συλλέξει τα μέλη της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των ερευνών στην περιοχή. Όλα τα τεκμήρια θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Βάση των γεγονότων αλλά και των τεκμηρίων που έχουν συλλεγεί φαίνεται σύμφωνα με τις Αρχές πως η επίθεση ήταν οργανωμένη και στόχος των ταραχοποιών ήταν να προκαλέσουν αναστάτωση για να μεταβούν τα περίπολα της αστυνομίας στο σημείο, για να τους επιτεθούν.

Λευτέρης Κυριάκου-Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
«Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μαρτυρίες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε συλλήψεις.»

Τα σοκαριστικά βίντεο που βλέπουν τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας καταμαρτυρούν τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Στα θετικά, πως δεν θρηνήσαμε θύματα από το εμπόλεμο σκηνικό που στήθηκε στην περιοχή.  Υπενθυμίζεται πως ένα περιπολικό καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ άλλα τρία υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Δείτε το ρεπορτάζ της Χαρούλας Αλέξη

 

Πηγή: alphanews

Send this to a friend