Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού
Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού

Μέρος Α: Όροι Εντολής – Τεχνικές Προδιαγραφές

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Εξέδρα κατά την πανήγυρη του Κατακλυσμού 2024, που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι τις 26 Ιουνίου 2024. Η φωτιστική κάλυψη θα πρέπει να γίνει με τις πιο κάτω προδιαγραφές:

  1. 12 κεφαλές Led Wash 3in1 με ελάχιστη ισχύ τα 250W
  2. 12 κεφαλές Beam 7R
  3. 12 LED Par RGBWΑ 5in1 με ελάχιστη ισχύ τα 250W
  4. 4 Fourlite Blinders
  5. 12 Par64 1000W ή Led Cob Par Zoom 100W
  6. 24 κανάλια DIMMER για Blinders και Par (αν χρειάζεται)
  7. 1 κανόνι 1200 ΗΜΙ
  8. 2 μηχανές Haze
  9. 1 κονσόλα φωτισμού Avolite Titan ή Grand MA2/3
  10. GroundSupportSystem για εγκατάσταση των πιο πάνω καθώς και των ηχείων
  11. 1 φωτιστής
  12. 2 τεχνικοί

Μέρος Β: Οδηγίες προς Οικονομικούς Φορείς

  1. Η προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί στο Έντυπο Προσφοράς που επισυνάπτεται ως Παράρτημα Ι. Οι προσφερόμενες τιμές να είναι χωρίς ΦΠΑ.
  2. Η προσφορά θα πρέπει να βρίσκεται σε κλειστό φάκελο, στο εξωτερικό μέρος του οποίου, να αναγράφεται το όνομα του προσφοροδότη και η ένδειξη «Προσφορά για την φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Εξέδρα κατά την πανήγυρη του Κατακλυσμού 2024– Διαγωνισμός αρ. 42/2024».
  3. Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει να τοποθετηθεί με ευθύνη του προσφοροδότη, στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο Όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου Λάρνακας, στη γωνία της Λεωφ. Αθηνών και της οδού Νικολάου Λανίτη, μέχρι και την Παρασκευή 10/5/2024 και ώρα 9.00π.μ.
  4. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται αποδεκτές.
  5. Η προσφορά θα έχει ισχύ μέχρι 27/6/2024.
  6. Κριτήριο ανάθεσης της εργασίας θα είναι η χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.
  7. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου στο τηλ. 24657745.

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

  1. Η προσφορά αφορά την ηχητική και φωτιστικη κάλυψη, εγκατάσταση, διαχείριση, τεχνική υποστήριξη, εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του εξοπλισμού για όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
  2. Ο προσφοροδότης, που θα επιλεγεί οφείλει να λαμβάνει σε όλα τα στάδια του έργου (φορτοεκφόρτωση υλικών κ.λπ.) τα προβλεπόμενα αναγκαία μέτρα ασφάλειας.
  3. Ο προσφοροδότης, που θα επιλεγεί θα είναι απόλυτα υπεύθυνος για την ασφάλεια του προσωπικού του, σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας. Για το σκοπό αυτό όλα τα μέλη, που θα εργοδοτήσει για το συγκεκριμένο έργο, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα και ο Δήμος Λάρνακας απαλλάσσεται από οποιανδήποτε απαίτηση και ευθύνη, που θα εγειρόταν εναντίον του, εκ μέρους οποιουδήποτε μέλους του προσωπικού του προσφοροδότη.
  4. Ο προσφοροδότης δεσμεύεται ότι όλο το προσωπικό του είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρέπει να μεριμνά δε όπως οι υπεργολάβοι του πράξουν το ίδιο. Σχετικά πιστοποιητικά από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων πρέπει να παρουσιαστούν αν ζητηθεί.
  5. Ο ασφαλής τρόπος τοποθέτησης του εξοπλισμού είναι ευθύνη του ανάδοχου. Ο ανάδοχος είναι υπεύθυνος, για τη λήψη όλων των κατά το νόμο αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και θα πρέπει να έχει ασφάλεια ευθύνης εργοδότη καθώς και ασφάλεια αστικής ευθύνης για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί είτε σε υπάλληλό του είτε σε τρίτο άτομο.
  1. Ο προσφοροδότης, που θα επιλεγεί υποχρεούται να προσκομίσει πιστοποιητικό έγκρισης για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση από την Η.Μ.Υ.
  1. Από την εκτέλεση της Σύμβασης καμία έννομη σχέση δε δημιουργείται μεταξύ της Αναθέτουσας Αρχής και του προσωπικού του Αναδόχου που ασχολείται με το Αντικείμενο της Σύμβασης. Η Αναθέτουσα Αρχή δεσμεύεται ότι θα λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία και ασφάλεια του προσωπικού του Αναδόχου και των υπεργολάβων του σε περίπτωση που τόπος υλοποίησης του Αντικειμένου της Σύμβασης είναι οι δικές της εγκαταστάσεις, ιδίως δε ότι θα ενημερώνει εγγράφως τον Ανάδοχο σχετικά με τις τυχόν ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεών της.
  1. Ο προσφοροδότης πρέπει να μην έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης κατά την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης, εφόσον έχει διαπιστωθεί από δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ, σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις που ισχύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία ή στη χώρα όπου είναι εγκατεστημένοι ή έχει αποδειχθεί από την Αναθέτουσα Αρχή με τα κατάλληλα μέσα. Σχετικά πιστοποιητικά θα πρέπει να παρουσιαστούν αν ζητηθεί.

Στελέχωση Ομάδας  Έργου Ελάχιστα Απαιτούμενα Προσόντα Αναδόχου:

  1. Να διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία υλοποίησης συμβάσεων συναφών με την προκηρυσσόμενη την οποία να τεκμηριώσει επαρκώς και ειδικότερα να διαθέτει εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών για εγκαταστάσεις ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού.
  2. ο αριθμός των μόνιμων εργοδοτουμένων από τον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα φυσικών προσώπων κατά μέσο όρο την τελευταία τριετία , δεν πρέπει να είναι μικρότερος από τρεις (3) .
  3. να διαθέτει ένα (1) τουλάχιστον βασικό εμπειρογνώμονα που θα στελεχώνει την Ομάδα Έργου με τεχνογνωσία και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών για εγκαταστάσεις ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού. Νοείται ότι όλα τα στελέχη της Ομάδας Έργου του Αναδόχου που έχουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εκτέλεση της Σύμβασης αναφέρονται ως βασικοί εμπειρογνώμονες.
  4. Να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς κατά τα τελευταία επτά (7) έτη τουλάχιστον μια (1) σύμβαση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών της κατηγορίας εγκαταστάσεων  ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού και με ποσοστό συμμετοχής τουλάχιστον 70%.

Ε Ν Τ Υ Π Ο

Send this to a friend