Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επικίνδυνη έξοδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επικίνδυνη έξοδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επικίνδυνη έξοδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με την αναμέτρηση της ΚρίσταλΠάλας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται η 36 αγωνιστική της PremierLeague.

Άνετη πλέον η Κρίσταλ Πάλας, αφού έχει σωθεί εδώ και αγωνιστικές, περιμένει τους «κόκκινους διαβόλους» και θέλει μία νίκη γοήτρου για να κλείσει μία καλή αγωνιστικά χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο. Για τη Γιουνάιτεντ ούτε η φετινή σεζόν ήταν καλή κι αν μπορεί να τη σώσει κάτι, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την συντοπίτισσα Μάντσεστερ Σίτι στις 25 του μήνα κι αυτό το παιχνίδι βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό της, αφού στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω από νωρίς. Μέχρι τότε όμως οφείλει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στο πρωτάθλημα, όπου την περιμένει με άγριες διαθέσεις η Κρίσταλ Πάλας.

Η νίκη της Κρίσταλ Πάλας έχει απόδοση 2.52, η ισοπαλία είναι στο 3.60 και η νίκη της Γιουνάιτεντ δίνει 2.67 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Οι γηπεδούχοι έχουν τρία GGστα πέντε τελευταία παιχνίδια και επτά under 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν οχτώ διαδοχικάGG και συνολικά δώδεκα στα 14 τελευταία παιχνίδια! Έχουν επίσης επτά over 3.5 γκολ στα δέκα τελευταία ματς. Απόψε το over 3.5 γκολ δίνει 2.25 και τοover 4.5 γκολ είναι στο 3.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.52. Στο 1.42 τοGG, στο 2.72 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend