Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Ανδρέας Αποστόλου: Οι διεκδικούμενες έδρες είναι δύο και την μία θα την κερδίσει η ΕΔΕΚ
Ανδρέας Αποστόλου: Οι διεκδικούμενες έδρες είναι δύο και την μία θα την κερδίσει η ΕΔΕΚ

Ανδρέας Αποστόλου: Οι διεκδικούμενες έδρες είναι δύο και την μία θα την κερδίσει η ΕΔΕΚ

Καλεσμένος του Μανώλη Καλατζή στο σημερινό podcast της Cyprus Times ο Ανδρέας Αποστόλου – Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής εκτιμά ότι η ΕΔΕΚ θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι μία από τις 6 έδρες

Ο βουλευτής Αντρέας Αποστόλου, διεκδικεί στις 9 Ιουνίου μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα του την προώθηση θεμάτων υγείας και κοινωνικής πολιτικής, με τα οποί άλλωστε ασχολείται ενεργά και στο Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μιλώντας στο Podcast της Cyprus Times, αναγνώρισε τον βαθμό δυσκολίας που έχουν αυτές οι εκλογές για το κόμμα του, εκτιμώντας όμως πως η ΕΔΕΚ θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι μια από τις 6 έδρες.

Ο Αντρέας Αποστόλου σημειώνει πως αν και φαίνεται από τις μετρήσεις να έχει πιθανότητες εκλογής υποψήφιος του ΕΛΑΜ, υπάρχει ακόμα μία έδρα που θα διεκδικηθεί καθώς το δεύτερο κόμμα ενδεχομένως να μην εξασφαλίσει δύο έδρες. Σημειώνει πως αποτελεί αναγκαιότητα για την Κύπρο η παρουσία της στην ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, η οποία είναι μια από τις δύο μεγάλες ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ η ΕΔΕΚ είναι το κόμμα που εκπροσωπεί τη Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend