Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μπούκαρε στο σπίτι της, την απείλησε με μαχαίρι και της έκλεψε το αυτοκίνητο
Μπούκαρε στο σπίτι της, την απείλησε με μαχαίρι και της έκλεψε το αυτοκίνητο

Μπούκαρε στο σπίτι της, την απείλησε με μαχαίρι και της έκλεψε το αυτοκίνητο

Υπόθεση ληστείας, κοινής επίθεσης, παράνομης εισόδου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και απειλής βιαιοπραγίας, διερευνώνται εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 46χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, ο ύποπτος διέμενε μαζί της περιστασιακά και σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις, μεταξύ Ιανουαρίου – Απριλίου 2024, την γρονθοκόπησε και τη χαστούκισε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Στις 25 Απριλίου, όπως ανέφερε η 46χρονη, ο ύποπτος εισήλθε στην οικία της, χωρίς την άδεια της, από το παράθυρο, ενώ στις 28 Απριλίου, μετέβη ξανά στην οικία της και υπό την απειλή μαχαιριού, φέρεται να απέσπασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, να προκάλεσε ζημιές σε κουρτίνες του υπνοδωματίου και να διέφυγε με το όχημα της.

Χθες η 46χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα, μετά από ανακοπή του οχήματος που οδηγούσε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν τρία σακουλάκια με άσπρη κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 2890 ευρώ, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Εναντίον του διερευνάται και το αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’.

 

Send this to a friend