Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αίθριος σήμερα ο καιρός – Άστατος και βροχερός την Κυριακή του Πάσχα
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Άστατος και βροχερός την Κυριακή του Πάσχα

Αίθριος σήμερα ο καιρός – Άστατος και βροχερός την Κυριακή του Πάσχα

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση και ισχυρό ως πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα νοτιοανατολικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4, σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Μεγάλο Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που το βράδυ αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Send this to a friend