Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με τον αέρα του φαβορί η Παρί κόντρα στη Ντόρτμουντ!
Με τον αέρα του φαβορί η Παρί κόντρα στη Ντόρτμουντ!

Με τον αέρα του φαβορί η Παρί κόντρα στη Ντόρτμουντ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Μπορούσια Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν! Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του ChampionsLeague έρχεται απόψε επί γερμανικού εδάφους, με την Παρί να μπαίνει στην αρένα της μάχης ως φαβορί. Θα το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο;

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό του ChampionsLeague, τη στιγμή που στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι απίθανο να βρεθεί στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο ChampionsLeague (στο -5 από τη Λειψία μετά την ήττα στο μεταξύ τους ντέρμπι το Σάββατο, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος). Η Παρί προέρχεται από τη μαθηματική κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος και πάει φορτσάτη στη Γερμανία. Η νίκη της Ντόρτμουντ έχει απόδοση 2.92, η ισοπαλία είναι στο 3.65 και η νίκη της Παρί δίνει 2.52 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Πριν το πρώτο ματς η πρόκριση των Γερμανών παίζεται στο 2.87 και των Γάλλων στο 1.38.

Η Ντόρτμουντ απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Παρί πέταξε εκτός την Μπαρτασελόνα με «διπλό» στη Βαρκελώνη! Οι Γερμανοί έχουν πέντε διαδοχικά GG, τα τέσσερα εκ των οποίων ήταν καιover 2.5 γκολ (τα δύο πιο πρόσφατα μάλιστα ήτανover 4.5 γκολ!). Οι Γάλλοι έχουνέξι σερί GGκαι πέντε διαδοχικά over4.5 γκολ! Απόψε το over 3.5 γκολ έχει απόδοση 2.25 και τοover 4.5 γκολ είναι στο 3.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.52. Στο 1.42 τοGG, στο 2.72 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend