Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Αθηένου: Σε ένα μόνο σημείο το άναμμα της λαμπρατζιάς
Δήμος Αθηένου: Σε ένα μόνο σημείο το άναμμα της λαμπρατζιάς

Δήμος Αθηένου: Σε ένα μόνο σημείο το άναμμα της λαμπρατζιάς

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι έχει ορισθεί μόνον το ακόλουθο σημείο για να χρησιμοποιηθεί για το έθιμο του ανάμματος της λαμπρατζιάς:

Άδεια τεμάχια σε περιοχή απέναντι από το Κέντρο Δεξιώσεων ΣΤΑΥΜΑΝΙ, παρά τον δρόμο που οδηγεί προς το Τ/Κ χωριό Πετροφάνι, στο ίδιο σημείο που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις και καθοδήγηση σε σχέση με το σημείο που έχει ορισθεί, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τη γραμμή του δημότη στο τηλέφωνο 24524004.

Παρακαλείται το κοινό όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχία της προσπάθειας αυτής, η οποία γίνεται με τη συνεργασία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για χρήση μόνον του αναφερόμενου σημείου για τον σκοπό αυτό. Διευκρινίζεται ότι οπουδήποτε αλλού εντοπίζονται υλικά για άναμμα λαμπρατζιάς, αυτά θα απομακρύνονται από τον Δήμο χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση.

Καλούνται οι γονείς να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά τους και να ελέγχουν τόσο τυχόν μη συνηθισμένες κινήσεις τους, όσο και τις μετακινήσεις τους, σε σχέση και με τη χρήση κροτίδων.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να αποτρέψουμε τραυματισμούς με ακρωτηριασμούς ή άλλα ανεπιθύμητα γεγονότα.

Send this to a friend