Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Χαράλαμπος Μιχαήλ (Πεύκος): Εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο δημοτικό διαμέρισμα Κόρνου
Χαράλαμπος Μιχαήλ (Πεύκος): Εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο δημοτικό διαμέρισμα Κόρνου

Χαράλαμπος Μιχαήλ (Πεύκος): Εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο δημοτικό διαμέρισμα Κόρνου

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο δημοτικό διαμέρισμα Κόρνου, εξήγγειλε επισήμως ο κ. Χαράλαμπος Μιχαήλ (Πεύκος).

Όπως αναφέρει ο κ. Μιχαήλ σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

 

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Mετά από 22 χρόνια αφοσίωσης ως μέλος του κοινοτικού συμβουλίου, με την εμπειρία μου, την εντιμότητα μου και προ πάντων την αγάπη μου για το χωριό μας, επιθυμώ να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος στο χωριό μας, το οποίο θα αποτελεί σημαντικό κομμάτι του δήμου Λευκάρων.

Με την εμπειρία μου και τις ιδέες μου, θα εργαστώ ακόμα πιο δυναμικά μαζί σας για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και γενικότερα του δήμου. Με την υποστήριξη σας και τη συνεργασία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό περιβάλλον που θα είναι ακόμα πιο δυνατό, αλληλέγγυο και προοδευτικό.

Σας καλώ να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διαμορφώσουμε το όραμα μας για μια κοινότητα που αναπτύσσεται και ακμάζει.
Με την ενεργό σας συμμετοχή και τη δική μου αφοσίωση, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα πιο δυναμικό και προοδευτικό μέλλον για την κοινότητα μας.

Χαράλαμπος Μιχαήλ (Πεύκος)
Υποψήφιος στο δημοτικό διαμέρισμα Κόρνου με το ψηφοδέλτιο Κ.Σ ΕΔΕΚ.

Send this to a friend