Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αγώνας δρόμου για 1,3 εκατομμύρια…
Αγώνας δρόμου για 1,3 εκατομμύρια…

Αγώνας δρόμου για 1,3 εκατομμύρια…

Πέρα από την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τον κόσμο της Ανόρθωσης για να μπορέσει να μαζέψει 1 εκατομμύριο ευρώ και να σώσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» που κινδυνεύει, την ίδια ώρα η διοικούσα επιτροπή «τρέχει» για να μαζέψει 1,3 εκατομμύρια που είναι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας για να αποφύγει κυρώσεις.

Στο γηπεδικό πάντως ο κόσμος έχει μαζέψει σχεδόν μισό εκατομμύριο κάτι που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους για τη δυναμική και τη θέληση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου για να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά τις άμεσες υποχρεώσεις της Ανόρθωσης αυτές εστιάζονται στην προσπάθεια της ομάδας να μαζέψει εδώ και τώρα 1,3 εκατομμύρια. Γίνονται διάφορες ενέργειες και προσπάθειες και η διοίκηση προτίθεται να ανακοινώνει συχνά πως πάει η όλη προσπάθεια αλλά και κάποια μέτρα ενίσχυσης που θα προκύπτουν κατά καιρούς.

Στα διοικητικά γίνεται προσπάθεια από τους Κουμή, Κασιουρή και Θεοχάρους για να βγουν μπροστά. Οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα προκύψουν νεότερα.

Send this to a friend