Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η Λάρνακα εγκαινίασε το πάρκο ΑΡΤΕΜΙΣ εις μνήμη της αδικοχαμένης Αρτέμιδος Παπάμιχαηλ
Η Λάρνακα εγκαινίασε το πάρκο ΑΡΤΕΜΙΣ εις μνήμη της αδικοχαμένης Αρτέμιδος Παπάμιχαηλ

Η Λάρνακα εγκαινίασε το πάρκο ΑΡΤΕΜΙΣ εις μνήμη της αδικοχαμένης Αρτέμιδος Παπάμιχαηλ

Larnakaonline

Σε μια εποχή που οι σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης ωθούν σε τρελούς και γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να χάνεται η ανθρώπινη επαφή, αλλά και να απομονώμαστε απο το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε και πολλές φορές να μην γνωρίζουμε τους γείτονες μας ή να μην ανταλλάσουμε κουβέντες, οι κάτοικοι της περιοχής Δροσιάς Αγίου Νικολάου αλλάζουν τα δεδομένα. 

Συγκεκριμένα όπως και πέρσι το 2023 έτσι και φέτος συναντήθηκαν στο πάρκο της γειτονιάς φίλεψαν ο ένας τον άλλο κεραστικά και συζήτησαν.

Την ίδια ώρα προχώρησαν στην υλοποίηση μιας συγκινητικής απόφασης που είχαν πάρει μετονομάζοταν το πάρκο της γειτονιάς τους σε ΑΡΤΕΜΙΣ εις μνήμη της αδικοχαμένης τους γειτόνισσας Αρτέμιδος Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι μάζεψαν υπογραφές, έθεσαν το αίτημα τους στο Δήμο Λάρνακας και αφού εγκρίθηκε έγινε πράξη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, όπου έγινε η αποκάλυψη της ειδικής πλάκας με το όνομα ΆΡΤΕΜΙΣ.

Η όλη εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα. Σε αυτή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Λάρνακα κ. Ανδρέας Αποστόλου και ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ και Υποψήφιος Αντιδήμαρχος κ. Άκης Ζαννέττου.

Στην εκδήλωση υπήρχαν φουσκωτά για απασχόληση των παιδιών.

Επίσης προσφέρθηκε δωρεάν καφές από το 40 Feet Cafe της γειτονιάς.

 

 

 

 

Send this to a friend