Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Άλλα 4 μετάλλια για την κυπριακή Τοξοβολία στο Τουρνουά «Danube Arrows»
Άλλα 4 μετάλλια για την κυπριακή Τοξοβολία στο Τουρνουά «Danube Arrows»

Άλλα 4 μετάλλια για την κυπριακή Τοξοβολία στο Τουρνουά «Danube Arrows»

Δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια η σημερινή συγκομιδή, για την κυπριακή Τοξοβολία στα ατομικά αγωνίσματα Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξο, στο Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» στη Βουλγαρία.

Χθες, οι Δημήτρης Καργάδος και Αρετή Αγρότου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό σύνθετου τόξου, ενώ οι Χρήστος Ελ Χελάλι και Χριστίνα Χ’Ερωτοκρίτου κατέκτησαν το αργυρό στο μικτό Ολυμπιακού Τόξου και οι Δημήτρης Καργάδος, Φώτης Φωτίου, Φοίβος Ζαννέτος το αργυρό στο ομαδικό σύνθετου τόξου.

Στους σημερινούς αγώνες, στο ατομικό ολυμπιακού τόξου ο Χρήστος Ελ Χελάλι κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και η Χριστίνα Χ’Ερωτοκρίτου το χάλκινο, ενώ στο σύνθετο ατομικό τόξο, ο Δημήτρης Καργάδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και η Αρετή Αγρότου το αργυρό.

Αρχηγός αποστολής στη Βουλγαρία είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου.

Η κυπριακή αποστολή αναχώρησε οδικώς από την Βουλγαρία για Ρουμανία, από όπου και θα επιστρέψει τα ξημερώματα στην Κύπρο, έχοντας στην αποσκευή της 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα.

Τα μέλη της αποστολής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας συμμετείχαν στους αγώνες ως προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας της Βουλγαρίας.

Η Εθνική Τοξοβολίας θα κάνει Πάσχα στα γήπεδο διεκδικώντας Ολυμπιακή Κάρτα

———————-

Η Εθνική Τοξοβολίας, έχοντας ως μέγιστο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, θα αναχωρήσει την Μεγάλη Πέμπτη για την Γερμανία, όπου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας 2024 στο Έσσεν, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την Ολυμπιακή Κάρτα για το Παρίσι.

Στην Γερμανία θα μεταβούν οι αθλητές μόνο του Ολυμπιακού Τόξου: Χρήστος Ελ Χελάλι, Χριστίνα Χ’Ερωτοκρίτου, Χάρης Χαραλάμπους και Χρήστος Θωμά. Το σύνθετο τόξο δεν είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προπονητής είναι ο Σάββας Λακερίδης, ενώ Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Έσσεν θα δοθούν τρία εισιτήρια στο ομαδικό, ενώ άλλα τρία θα δοθούν στο προολυμπιακό που θα γίνει στην Αττάλεια τον Ιούνιο. Στο ατομικό θα δοθεί στις διοργανώσεις αυτές από ένα εισιτήριο σε κάθε κατηγορία, ενώ άλλα δύο εισιτήρια θα δοθούν μέσω κατάταξης.

Send this to a friend