Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα πανηγυρίσει στο Derby d’Italia;
Ποιος θα πανηγυρίσει στο Derby d’Italia;

Ποιος θα πανηγυρίσει στο Derby d’Italia;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Ντέρμπι στην Ιταλία υπάρχουν πολλά, αλλά το απόλυτο ντέρμπι, το Derbyd’Italia, είναι ένα! Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν λίγες μέρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του scudetto από την Ίντερ και όλα τα βλέμματα απόψε είναι στραμμένα στο Τορίνο.

Στη δεύτερη θέση η Μίλαν, στην τρίτη η Γιουβέντους με διαφορά πέντε βαθμών, αλλά λίγη σημασία έχει πλέον η θέση τους, αφού και οι δύο ξεκίνησαν με στόχο τον τίτλο. Αυτός κατέληξε οριστικά στην Ίντερ τη Δευτέρα μετά το «διπλό» απέναντι στη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου, οπότε η αποψινή μονομαχία έχει μεγαλύτερη αξία για το γόητρο παρά για τους βαθμούς. Η νίκη της Γιουβέντους έχει απόδοση 2.17, η ισοπαλία είναι στο 3.45 και η νίκη της Μίλαν δίνει 3.80 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια η Μίλαν (μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα, δύο ήττες και αποκλεισμός στο EuropaLeague από τη Ρόμα), έχει έξι GG στα οχτώ τελευταία ματς και οχτώ over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Η Γιουβέντους, η οποία θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τη φετινή απουσία, προέρχεται από ισοπαλία με την Κάλιαρι στο πρωτάθλημα και ήττα από τη Λάτσιο στο Κύπελλο, όπου όμως πήρε την πρόκριση στον τελικό. Έχει πέντε NGκαι under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.05 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.50, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.78. Στο 1.82 τοGG, στο 1.93 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend