Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θα εργαστεί σκληρά για επαρχία Λάρνακας, είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α. Χατζηχαραλάμπους
Θα εργαστεί σκληρά για επαρχία Λάρνακας, είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α. Χατζηχαραλάμπους

Θα εργαστεί σκληρά για επαρχία Λάρνακας, είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α. Χατζηχαραλάμπους

Την υπόσχεση ότι θα εργαστεί σκληρά προς όφελος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, έδωσε σήμερα ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.

Σε δηλώσεις μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, ο κ. Χατζηχαραλάμπους είπε ότι έθεσε σήμερα ενώπιον της κοινωνίας την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΕΟΑ Λάρνακας, «ενός οργανισμού ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο αναφορικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων δίνοντας λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα».

Πρόσθεσε ότι «στόχος μου με την εκλογή μου, όπως έπραξα και ως Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού και εξειδικευμένου οργανισμού ο οποίος να μπορεί να παρέχει καλές και άμεσες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος».

Ανέφερε επίσης ότι η στήριξη της υποψηφιότητάς του «από πέντε πολιτικά κόμματα, οργανωμένα σύνολα και μια ευρεία κοινωνική ομάδα είναι τιμητική προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και  προς όφελος πάντα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας».

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους υποστηρίζεται από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ-Συνεργασία και Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend