Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μιχάλης Ππεκρής: Θα αγωνιστούμε για όλα όσα αξίζουν στην πόλη μας
Μιχάλης Ππεκρής: Θα αγωνιστούμε για όλα όσα αξίζουν στην πόλη μας

Μιχάλης Ππεκρής: Θα αγωνιστούμε για όλα όσα αξίζουν στην πόλη μας

Η Λάρνακα αξίζει μια καλύτερη μέρα και αξίζει περισσότερα, ανέφερε ο Μιχάλης Πεκρής, υποψήφιος για τη Δημαρχία Λάρνακας, προσθέτοντας ότι οι Λαρνακείς θα είναι μπροστάρηδες στην ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας της πόλης.

Σε δηλώσεις μετά την υποβολή της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, που υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, ο κ. Πεκρής ανέφερε ότι «στόχος μας είναι να πείσουμε τους πολίτες πως θέλουμε μια Λάρνακα της οποίας αξίζει μια καλύτερη ημέρα, η Λάρνακα αξίζει περισσότερα».

Θέλουμε, συνέχισε, «να πείσουμε τους πολίτες», ενώ αναφερόμενος στην ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας είπε πως «η πόλη μας έχει επίκεντρο τη συγκεκριμένη επένδυση», δίνοντας το μήνυμα «σε όσους εμπλέκονται πως οι Λαρνακείς θα είναι μπροστάρηδες στη συγκεκριμένη επένδυση και κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα δεν θα παίζει κανένας εναντίον των Λαρνακέων».

Τόσο εμείς, ανέφερε ο κ. Πεκρής «όσο και οι οργανωμένοι φορείς της πόλης και εγώ προσωπικά, θα βγούμε μπροστά για να γίνει το συγκεκριμένο έργο» της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας.

Send this to a friend