Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ολοκληρώθηκε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τον ΕΟΑ Λάρνακας

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τον ΕΟΑ Λάρνακας

Ολοκληρώθηκε από λίγο η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης στη Λάρνακα.

Πρώτος υπέβαλε υποψηφιότητα ο κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους ο οποίος ανέφερε ότι “έθεσα σήμερα ενώπιον της κοινωνίας την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, ενός οργανισμού ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο αναφορικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων δίνοντας λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα. Στόχος μου με την εκλογή μου, όπως έπραξα και ως διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού και εξειδικευμένου οργανισμού ο οποίος να μπορεί να παρέχει καλές και άμεσες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος.

Η στήριξη της υποψηφιότητάς μου από πέντε πολιτικά κόμματα, οργανωμένα σύνολα και μια ευρεία κοινωνική ομάδα είναι τιμητική προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και προς όφελος πάντα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας”.

Στη συνέχεια υπέβαλε υποψηφιότητα ο κ. Σωτήρης Ιωάννου ο οποίος ανέφερε ότι “Έχω θέσει σήμερα την υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία της Λάρνακας. Στις 9 Ιουνίου οι δημότες της πόλης μας καλούνται να επιλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή και σκοπός δικός μας είναι να τους δώσουμε πολιτική επιλογή.

Τα επόμενα χρόνια η Λάρνακα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις. Ανασφάλεια, γκετοποίηση περιοχών, προβλήματα στέγασης, απομάκρυνση νέων από την πόλη τους, κλείσικο μικρομεσαίων ντόπιων επιχειρήσεων, ελλείψεις σε υποδομές, σε δρόμους σχολεία και γενικότερα σε ολόκληρη την πόλη. Ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητά μας. Δεν είναι ούτε υποψηφιότητα έσχατης επιλογής, ούτε λύση ανάγκης. Μπορεί να δώσει τα κατάλληλα μηνύματα για τη νέα δημοτική αρχή. Τολμούμε και διεκδικούμε για μια Καλύτερη και πιο αξιοπρεπή Λάρνακα”.

 

Send this to a friend