Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τιμώντας την Κοινοτική Αριστεία: Απονομή Βραβείων στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου (pics-video)
Τιμώντας την Κοινοτική Αριστεία: Απονομή Βραβείων στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου (pics-video)

Τιμώντας την Κοινοτική Αριστεία: Απονομή Βραβείων στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου (pics-video)

Τη Δευτέρα, 24 Απριλίου 2024, ο κ. Νίκος Δαμιανού, Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού, τίμησε με την παρουσία του την Ιερή Ακολουθία του Επιταφίου του Αγίου Λαζάρου και τα εγκώμια του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου. Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, ο κ. Δαμιανού είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου σε εθελοντές που ενισχύουν με την παρουσία τους τον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό του τόπου.

Συγκεκριμένα, οι βραβευθέντες αναγνωρίστηκαν για την αφοσίωσή τους στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, αποτελώντας την ακτίνα φωτός που διατηρεί ζωντανή την πνευματική κληρονομιά της εκκλησίας Του Αγίου Λαζάρου. Επίσης, η αναγνώριση εκτάθηκε και στους Προσκόπους, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στις ακολουθίες του Αγίου Λαζάρου αναδεικνύουν την ευαισθησία τους στις θρησκευτικές και πνευματικές αξίες.

Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον κ. Δαμιανού για τη γενναιοδωρία και την ανεκτίμητη υποστήριξή του προς την εκκλησία και την κοινότητα. Η παρουσία του στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου αποτελεί απόδειξη της προσήλωσής του στην προαγωγή των πνευματικών και κοινωνικών αξιών που αναδεικνύουν την ενότητα και την ευημερία όχι μόνο στη μεγάλη κοινότητα του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή μας. Η ενεργή συμμετοχή και η υποστήριξή του αποτελούν πρότυπο για την ενίσχυση της κοινοτικής συνοχής και της πνευματικής ευημερίας.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Send this to a friend