Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πέπλο μυστηρίου με νεκρή Βρετανίδα, μεταφέρθηκε από τα κατεχόμενα
Πέπλο μυστηρίου με νεκρή Βρετανίδα, μεταφέρθηκε από τα κατεχόμενα

Πέπλο μυστηρίου με νεκρή Βρετανίδα, μεταφέρθηκε από τα κατεχόμενα

Μυστήριος θάνατος γυναίκας στα κατεχόμενα η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στις ελευθερίες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η 74χρονη από τη Βρετανία βρέθηκε στην Κύπρο για ολιγοήμερη διαμονή και συγκεκριμένα στα κατεχόμενα.

Στις 17 Απριλίου σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου από Πανεπιστημιακό νοσοκομείο των κατεχόμενων απεβίωσε.

Ως αιτία θανάτου αναγραφόταν σήψη, πολυοργανική ανεπάρκεια και παραπληγία.

Χθες η σορός της άτυχης Βρετανίδας μεταφέρθηκε από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές όπου διενεργήθηκε νεκροτομή από τον Νικόλα Χαραλάμπους.

Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε κάταγμα σπονδυλικής στήλης στο ύψος του αυχένα, τεράστιο αιμάτωμα στο ήπαρ (συκώτι), μεγάλο τραύμα στο κεφάλι (κτύπημα) ενώ φαίνεται να υποβλήθηκε και σε σπονδυλοδεσία.

Από τη σορό ληφθήκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις ενώ για τα υπόλοιπα ευρήματα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες για τα ευρήματα και το τι συνέβη στην άτυχη 74χρονη αναμένεται να ενημερωθεί και η Δικοινοτική Επιτροπή σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που επέφερε τον θάνατό της.

Την έναρξη της θανατικής ανάκρισης επιβεβαίωσε στον Alpha και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου λέγοντας πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις από την πλευρά των αρχών.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend