Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Mε επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέττα» από τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου
Mε επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέττα» από τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου

Mε επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέττα» από τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου

Ο Δημοτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου, παρουσίασε στην ολοκαίνουργια και κατάμεστη Αμφιθεατρική Αίθουσα Εκδηλώσεων «Νίκος Μουγιάρης» στην Αθηένου, την υπέροχη μουσικοχορευτική  παράσταση «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα».

Η εξαιρετική εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πολυπληθές κοινό που την παρακολούθησε, το οποίο είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέσα από τους ήχους του λαϊκού τραγουδιστή, συνθέτη, τραγουδοποιού και ξεχωριστού δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, παρέα με τη Χορωδία, το Χορευτικό Συγκρότημα και τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου.

Όλα τα Τμήματα του Ομίλου συνεργάστηκαν άψογα για την πραγματοποίηση αυτής της ολοκληρωμένης από κάθε άποψη εκδήλωσης και μέσα από τη ζωντανή μουσική, τα τραγούδια, τα θεατρικά δρώμενα και τους χορούς, κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η μαέστρος της Χορωδίας Χριστίνα Χατζηστάθη, ο χοροδιδάσκαλος Ματθαίος Αλαμπρίτης και ο σκηνοθέτης Κυριάκος Κυριάκου.

Η εκδήλωση αφιερώθηκε στη μνήμη του πολυαγαπητού χορωδού Χρίστου Χατζηγιαννακού, για την πολυετή του προσφορά στον Όμιλο.

Ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει θερμά τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου για τη διοργάνωση και την εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα μέλη του Ομίλου που συμμετείχαν σε αυτήν για την όμορφη παρουσία τους, με την ευχή ο Δημοτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου να παραμείνει στην κορυφή, συνεχίζοντας την προσφορά του στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κουλτούρας.

Send this to a friend