Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»
Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Βούκκο -Βρόκκο», επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!».

 

 

Μια σύγχρονη κυπριακή κωμωδία.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο παππούς Λουκής είναι 99 χρονών και έχει πετύχει τα πάντα στη ζωή του. Μια όμορφη οικογένεια, μια πετυχημένη επιχείρηση και απολαμβάνει πλέον τη ζωή. Ήρθε η ώρα να γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής και ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων με πολλές εκπλήξεις για την οικογένεια και τους φίλους του. Ένα πάρτι γενεθλίων που αντί να πάρει δώρα θα κάνει αυτός στους καλεσμένους του…. ή μήπως θα πάρει το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων; Θα προλάβει όμως να γιορτάσει τα 100 του χρόνια;…… ή δεν θα τα εκατοστίσει;

Μια παράσταση που στόχο έχει να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή. Πως το καλό και το κακό δεν είναι πάντα σωστό και λάθος αλλά είναι πιο περίπλοκο. Όλα αυτά βέβαια όπως σας έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με τις παραστάσεις μας. Με πολύ γέλιο!

Σας προσκαλούμε στο πάρτι λοιπόν!!

Παραστασεις 16 και 17 Μαΐου ωρα 20:30.

Εισιτήρια προπωλούνται!

Για πληροφοριες και Εισιτήρια στα τηλεφωνα 99337126 και 99583966

Send this to a friend