Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πένθος στον Δήμο Αθηένου
Πένθος στον Δήμο Αθηένου

Πένθος στον Δήμο Αθηένου

Είναι με μεγάλη οδύνη που ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει τον αδόκητο  θάνατο του ευγενή συνδημότη μας Πέτρου Δημήτρη Σάμμουτου, ο οποίος απεβίωσε ψες σε ηλικία 73 ετών, μετά από μια απρόσμενη και δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Πέτρος Δημήτρη Σάμμουτος ήταν στενός συνεργάτης του Δήμου Αθηένου υπό την ιδιότητά του ως πολυετές μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αθηένου και Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Βρεφοπαιδοκομικού Σταθμού Αθηένου, ενός από τα Προγράμματα του ΣΚΕ, θέση την οποία υπηρέτησε για εικοσιπέντε χρόνια με αφοσίωση, υπέρμετρο εθελοντισμό και αγάπη.

Ο Δήμος Αθηένου κηρύσσει τριήμερο πένθος εις μνήμη του εκλιπόντα, με τις σημαίες στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο και σε όλα τα δημόσια κτίρια να κυματίζουν μεσίστιες και ανακοινώνει αναβολή όλων των προγραμματισμένων του εκδηλώσεων γι’ αυτό το τριήμερο.

Η κηδεία του πολυαγαπημένου Πέτρου Σάμμουτου θα γίνει αύριο Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, η ώρα 16:00, στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου, προϊσταμένου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 15:30. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αθηένου. Θα ακολουθήσει καφές στο Κωνσταντινελένειο Κέντρο Ενηλίκων Αθηένου. Όλες οι εισφορές θα διατεθούν από την οικογένεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του.

Αιωνία η μνήμη του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Send this to a friend