Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Το βίντεο της εξαγγελίας του Άκη Ζαννέτου – «Για τα παιδία μας, τους νέους μας, τους γονείς να συνεζίσουμε μαζί»
Το βίντεο της εξαγγελίας του Άκη Ζαννέτου – «Για τα παιδία μας, τους νέους μας, τους γονείς να συνεζίσουμε μαζί»

Το βίντεο της εξαγγελίας του Άκη Ζαννέτου – «Για τα παιδία μας, τους νέους μας, τους γονείς να συνεζίσουμε μαζί»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Άκης Ζαννέτου, ζητά απο τους δημότες της Λάρνακας να ενωθούν μαζί του και να ενισχύσουν την παρουσία του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας επιλέγοντά τον ως τον νέο Αντιδήμαρχο Λάρνακας. 

Ο Άκης Ζαννέτου, ο νεότερος εκ των τριών υποψήφιων για την Αντιδημαρχία της Λάρνακας, με εμπειρία 7 χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανάρτησε το βίντεο εξαγγέλλοντας ουσιαστικά το κίνητρο για το οποίο διεκδικεί την αντιδημαρχία της πόλης. Το βιογραφικό του είναι αναρτημένο στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που μου δώσατε για πρώτη φορά την τιμητική ευκαιρία να συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβόλιο της πόλης μας. Εργαστήκαμε υπεύθυνα, με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντί σας.

Γνωρίζω καλά που ήμασταν, που είμαστε σήμερα και που θέλουμε να οδηγήσουμε την πόλη μας.
Καταθέτω λοιπόν ενώπιον σας την ετοιμότητα μου να αναλάβω την Αντιδημαρχία της Λάρνακας.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης σας ζητώ να ενωθείτε μαζί μου, να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας και διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν.

Και για τα επόμενα 5 χρόνια μαζί. Γιατί Πρώτα είναι η Λάρνακα!

Δείτε το βίντεο:

Send this to a friend