Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλη έρευνα της Cyprus Times για την εκλογή Δημάρχων – ΨΗΦΙΣΤΕ
Μεγάλη έρευνα της Cyprus Times για την εκλογή Δημάρχων – ΨΗΦΙΣΤΕ

Μεγάλη έρευνα της Cyprus Times για την εκλογή Δημάρχων – ΨΗΦΙΣΤΕ

Έρευνα της Analytica Market Research για τη Cyprus Times ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου – Η δεύτερη από μία σειρά δημοσκοπήσεων για τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση – Η εκλογή Δημάρχων στο επίκεντρο – Πόσο ενδιαφέρονται οι ψηφοφόροι; Με ποιο κριτήριο θα προσέλθουν στις κάλπες; Αποφάσισαν ποιον ή ποιαν θα τιμήσουν με τη ψήφο τους; – Ψηφίστε

Δύο μήνες πριν από την μεγάλη διπλή εκλογική μάχη του Ιουνίου και οι υποψήφιοι «φουλάρουν μηχανές» για την εξασφάλιση των ψήφων που απαιτούνται για εκλογή.

Πως όμως τους αξιολογούν οι πολίτες;

Αποφάσισαν ποιος θα ήταν ο εκλεκτός τους εάν οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση διεξάγονταν την ερχόμενη Κυριακή;

Η Analytica Market Research συνεχίζει με τη δεύτερη, από μια σειρά ερευνών ενόψει εκλογών, για λογαριασμό της Cyprus TimesΣτο επίκεντρο η εκλογή Δημάρχων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

-Με ποιο κριτήριο θα προσέλθουν οι ψηφοφόροι στις κάλπες;

Close X

-Σε ποιο βαθμό ενδιαφέρονται για την εκλογή Δημάρχου;

-Ποιον ή ποιαν θα τιμήσουν με τη ψήφο τους;

Analytica εντάσσει και αυτή τη φορά στη μεθοδολογία της τη διαδικτυακή ψηφοφορία. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η συλλογή δεδομένων με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Η Analytica Market Research υιοθετώντας την τάση που ακολουθείται διεθνώς στον τομέα των ερευνών, επεκτείνεται και στα διαδικτυακή ψηφοφορία, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες, τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμες, που παρέχουν τη δυνατότητα ποιοτικών ελέγχων. Συγκεκριμένα, τα μέσα που έχει στη διάθεση της η ομάδα ερευνητών-στατιστικολόγων της Analytica Market Research παρέχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διαγραφής πολλαπλών συμμετοχών, ενώ τα σύγχρονα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και πανομοιότυπες, ταυτόχρονες ενέργειες.

Send this to a friend