Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Χρίστος Σενέκης: “Η κ. Άννα Χαριδήμου αποτελεί πρότυπο ήθους, αγωνιστικότητας, ανεξάντλητης καλοσύνης και κοινωνικής προσφοράς” (φώτο)
Χρίστος Σενέκης: “Η κ. Άννα Χαριδήμου αποτελεί πρότυπο ήθους, αγωνιστικότητας, ανεξάντλητης καλοσύνης και κοινωνικής προσφοράς” (φώτο)

Χρίστος Σενέκης: “Η κ. Άννα Χαριδήμου αποτελεί πρότυπο ήθους, αγωνιστικότητας, ανεξάντλητης καλοσύνης και κοινωνικής προσφοράς” (φώτο)

H συμπολίτισσα μας κ. Άννα Χαριδήμου ήταν καλεσμένη σε ένα αφιέρωμα του του Star Channel και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. 

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου Χρίστος Σενέκης σε ανάρτηση του αναφέρει ότι ” σήμερα, είχα την τιμή και το προνόμιο να συμμετέχω στο αφιέρωμα του Star Channel και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για μια σπουδαία κυρία: Την κυρία Άννα Χαριδήμου.

Γνωρίζω και θαυμάζω την κ. Άννα Χαριδήμου τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο ήθους, αγωνιστικότητας, ανεξάντλητης καλοσύνης και κοινωνικής προσφοράς.

Η κυρία Άννα, παρά τις οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει, συμπεριλαμβανομένου και του βίαιου ξεριζωμού από το κατεχόμενο χωριό της, το Ριζοκάρπασο, το μαύρο καλοκαίρι του 1974, επέλεξε μια θετική και αισιόδοξη στάση ζωής.

Η κυρία Άννα, πραγματικά, εκπέμπει θαυμασμό και αξιοπρέπεια.

Της εύχομαι να είναι πάντα καλά και να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να φωτίζει τις ζωές μας με το υπέροχο χαμόγελό της και να μας διδάσκει δια του παραδείγματος ότι η ανηφόρα της ζωής και οι δυσκολίες πρέπει να μας δυναμώνουν και να μας πεισμώνουν”.

Υ.Γ.: Πολλές ευχαριστίες στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Διονυσίου, που είχε την πρωτοβουλία και την επιμέλεια του αφιερώματος.

 

 

Send this to a friend